Trening za vrhunske športnike

Mountain Mountain

Trening za vrhunske športnike

Treningi so skrbno načrtovani , prilagojeni specifiki vašega športa in združujejo znanje teka, biomehanike, kondicijske in mentalne pripravljenosti, prehranjevanja in premagovanja stresa v zahtevnem profesionalnem življenju. Vsakega športnika na uvodni uri testiramo in ugotovimo morebitne nesimetrije, mišične šibkosti in ostale telesne nepravilnosti gibalnega sistema, ki so lahko posledica ponavljajočih se gibov, zaradi določene vrste športa. Trener Dejan Lenart z razširjeno ekipo fizioterapevtov, ortopeda, strokovnjaka za prehrano, psihologa in ostalih strokovnjakov omogoča optimalni razvoj profesionalnih športnikov.

Posebna naprava, ki je prilagojena funkcionalnemu treningu rekreativnih in profesionalnih športnikov.

Naprava, ki jo uporabljajo profesionalni atleti in drugi športniki, NASA, vojska in gasilci v tujini, je KEISER naprava, ki jo lahko najdete tudi v našem studiu.

In zakaj je tako posebna?

Na njej lahko izvajamo tudi trening hitrosti in eksplozivnosti, saj je upor ves čas kontroliran in enak. Zaradi tega tudi zmanjšamo možnosti poškodb. Keiser deluje na mišice brez preobremenitve sklepov ali vezivnega tkiva in omogoča našim vadečim izvajanje vaj izven cone udobja brez strahu pred poškodbami.

41d44477-25e4-49bf-ac09-67b425f6aaa8

Začni DANES

PRIJAVI SE

Izberi paket

15

UVODNI TRENING pred vstopom v skupino

Pred vstopom v skupino je OBVEZEN individualni uvodni trening, ki traja 60-80 minut.

S trenerjem se pogovorite o vaših željah, morebitnih zdravstvenih težavah in omejitvah. Na treningu se boste naučili aktivirati mišice trebušne stene in ostale mišice, ki pogosto zaradi prisilne drže postanejo inhibirane, nato pa boste šli skupaj s trenerjem skozi pravilno izvedbo osnovnih gibalnih vzorcev.

OD € 65

Skupinska vadba

Ponujamo vam RAZLIČNE MESEČNE KARTE za skupinsko vadbo, ki traja 70-80 minut.

Izbirate lahko med TEKAŠKIM ali FUNKCIONALNIM TRENINGOM ali pa se odločite za TRENING GIBLJIVOSTI.

Ko zakupite število obiskov, se sami sproti odločate za katere treninge jih boste koristili.

70 € 8 obiskov (koriščenje v 30 dneh)

85 € 12 obiskov (koriščenje v 30 dneh)

– 100 € 10 obiskov (koriščenje v treh mesecih)

40

Individualna vadba

Individualni trening s trenerjem, ki traja 60-80 minut. Večina individualnih vadb izhaja iz želje po usmerjenem (profesionalni športniki) in strokovno nadzorovanem gibanju, rehabilitaciji ali zmanjšanju telesne teže.

Kontakt

Lokacija

Happy Gym
Cesta na Brdo 85
1000 Ljubljana, Slovenia

Kontakt

Email: info@happygym.si
Telefon: 040 - 500 759